Psykologer

 
psykolog kristin thorisdottirPsykolog & Coach
Kristin Thorisdottir (Kastrup)

Jeg læste klinisk psykologi ved Aalborg Universitet og har boet i Tårnby siden 2018. Når jeg specialiserede mig i klinisk psykologi voksede mit fokus på arbejdspladsen, da stress bliver mere almindeligt i vores moderne samfund. Det er vigtigt, at man som enkeltperson søger hjælp og støtte, når man føler, at arbejdsbyrden og manglende balance mellem arbejde og hjem bliver overvældende.

På kandidaten blev jeg introduceret til Coaching og især sundheds coaching har fanget min interesse. Jeg har fx hjulpet personer med at opnå en sundere livsstil med coaching. Min største målgruppe har været kvinder som gerne vil tabe sig og ændre sin livsstil i forhold til kost og motion.

Endvidere har jeg stor interesse for personlighedstræk/personligheder og har derfor forsket i emnet. Det viser sig, at bestemte personligheder er mere tilbøjelige for at udvikle angst, depression og stress end andre. Desuden er det ikke alle behandlinger der virker på alle mennesker. Jeg har udover det lavet forskning på Mindfulness og Selv Medfølelse. Disse metoder anvender jeg i terapien sammen med ACT-metoden (Acceptance & Commitment Therapy). Jeg vil altid tage udgangspunkt i dig og hvordan du er som person i forhold til din behandling, da vi er alle er forskellige.

Jeg håber, at du kan drage fordel af min erfaring, interesse & uddannelse.
 
psykolog jama deriaAutoriseret psykolog
Jama Deria (Østerbro)
Specialist i psykoterapi

Jeg er certificeret specialist i psykoterapi (Dansk Psykolog Forening). I mit arbejde anvender jeg forskellige evidensbaserede metoder fra bl.a. kognitiv terapi, psykodynamisk terapi og kropsorienteret terapi. Jeg er derudover uddannet mindfulness instruktør.

Arbejdsmæssigt har jeg en alsidig erfaring fra arbejde inden for kriserådgivning, psykoterapeutisk ambulatorium og lokal psykiatri samt privat psykologpraksis.

Psykoterapeutisk har jeg en bred erfaring med problematikker som f.eks. angst, udbrændthed, stress og krisereaktioner. Jeg arbejder derudover med supervision, undervisning og mindfulness. I mit arbejde anvender jeg forskellige evidensbaserede metoder fra kognitivterapi, kropsorienteret terapi, neuroaffektiv terapi og psykodynamisk terapi. Det centrale sigte i mit terapeutiske arbejde er, gennem et bevidst nærvær, at skabe en tillidsfuld relation, som kan skabe grobund for terapeutisk forandring og personlig udvikling

Jeg har gennem de sidste 12 år deltaget i kurser og intensive retreats i udlandet såvel som i Danmark, og har fordybet sig i bl.a. mindfulness og personlig udvikling.