Psykologer

 

Kenan Hansen

Autoriseret psykolog
Specialist i psykoterapi
Kenan Hansen (Kastrup – modtager også lægehenvisninger)

Jeg er autoriseret psykolog (uddannet fra Københavns Universitet) og specialist i psykoterapi og er medlem af Dansk Psykolog Forening. Jeg har stor erfaring som klinisk psykolog i psykiatrien. Jeg har en 2-årig efteruddannelse indenfor kognitiv terapi. I terapien anvender jeg kognitiv terapi, ACT (Acceptance og Commitment Therapy), hypnose og Mindfulness. Jeg er derudover uddannet Mindfulness instruktør og har mange års meditationspraksis bag mig.
Min terapiform er primært kognitiv terapi integreret med teknikker fra den meditationsorienterede tilgang “Mindfulness” og ACT (Acceptance and Commitment Therapy).
Jeg tilbyder kvalificeret hjælp med henblik på indsigt, udvikling og løsning af forskellige problemstillinger og kriser.
Både i og uden for klinikken afholder jeg kurser og foredrag for både individuelle personer og institutioner. Primært er jeg uddannet indenfor Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) fra University of Massachusetts Medical School i USA. Jeg er blevet undervist bl.a. af de anerkendte Prof. Jon Kabat-Zinn (MBSR), Prof. Jean Kristeller (mindful eating) og Thich Nhat Hanh (Zen). Desuden har jeg mange kurser/retreats fra både Danmark og udlandet – herunder Mindfulness Based Cognitive Therapy i Danmark, Shambhala Meditation Center i Frankring og Vipassana International Academy i Indien.

 

psykolog jama deriaAutoriseret psykolog
Jama Deria (Østerbro)
Specialist i psykoterapi

Jeg er certificeret specialist i psykoterapi (Dansk Psykolog Forening). I mit arbejde anvender jeg forskellige evidensbaserede metoder fra bl.a. kognitiv terapi, psykodynamisk terapi og kropsorienteret terapi. Jeg er derudover uddannet mindfulness instruktør.

Arbejdsmæssigt har jeg en alsidig erfaring fra arbejde inden for kriserådgivning, psykoterapeutisk ambulatorium og lokal psykiatri samt privat psykologpraksis.

Psykoterapeutisk har jeg en bred erfaring med problematikker som f.eks. angst, udbrændthed, stress og krisereaktioner. Jeg arbejder derudover med supervision, undervisning og mindfulness. I mit arbejde anvender jeg forskellige evidensbaserede metoder fra kognitivterapi, kropsorienteret terapi, neuroaffektiv terapi og psykodynamisk terapi. Det centrale sigte i mit terapeutiske arbejde er, gennem et bevidst nærvær, at skabe en tillidsfuld relation, som kan skabe grobund for terapeutisk forandring og personlig udvikling

Jeg har gennem de sidste 12 år deltaget i kurser og intensive retreats i udlandet såvel som i Danmark, og har fordybet sig i bl.a. mindfulness og personlig udvikling.